Hoe werkt het?

De basis van huizenruil met Tweedewoningruil is niets meer en minder, dan het ruilen van je eigen vakantiewoning met de vakantiewoning van een andere huiseigenaar voor een leuke vakantie. Tweedewoningruil biedt jou het ruilplatform aan om dit op een toegankelijke en eenvoudige wijze mogelijk te maken. Als lid van Tweedewoningruil kan je via de aanbodpagina je gewenste ruilbestemming zoeken met alle details, je favoriete vakantiehuizen bewaren en samen in contact komen om de ruilvakantie te plannen.

Wij vertellen je graag meer!

Maak je gratis ruiladvertentie

Meld je volledig gratis aan, door te klikken op ‘word lid’. Na het invullen en versturen van de registratie ontvang je een activatiemail, wat je in staat zal stellen om in te loggen. Op je persoonlijke pagina ga je aan de slag met het maken van jouw ruiladvertentie. Het maken van een ruiladvertentie bestaat uit het invullen van een omschrijving, het kenbaar maken van je wensen en het uploaden van foto’s.

Zoek je gewenste ruilbestemming

Zoek in ons ruilaanbod naar jouw gewenste vakantiebestemming. Als lid van onze website kan je alle details van de vakantiewoningen bekijken en reageren op een ruiladvertentie, via de daarvoor bestemde contactknop. De huiseigenaar zal vervolgens een bericht ontvangen van de interesse. Daarnaast kan jij je persoonlijke favoriete vakantiewoningen bewaren.

Plan je ruilvakantie

Het eerste contact is gelegd en de huiseigenaar zal het bericht van interesse ontvangen. Bij wederzijdse goedkeuring kunnen jullie elkaar beter leren kennen en een vakantie plannen. Goede afspraken maken goede vrienden, gebruik waar nodig een ruilovereenkomst om de afspraak definitief te maken. Er zijn al mooie vriendschappen ontstaan met Tweedewoningruil en de ervaringen zijn louter positief.

De voordelen van Tweedewoningruil

  • Bij vakantiehuizenruil hoef je niet gelijktijdig te ruilen, wat zorgt voor meer flexibiliteit.
  • Het vertrouwen dat je vakantiewoning in goede handen is: Degene met wie je ruilt weet wat het bezit waard is.
  • Je vakantiehuis staat niet onbeheerd
  • Meerdere malen per jaar ruilen: Alles is mogelijk van een weekendje weg tot een langere periode

Wat kost het?

Het unieke van Tweedewoningruil is dat er geen vaste abonnementskosten zijn, maar dat je helemaal zelf bepaalt welke vrijwillige bijdrage je wilt betalen aan Tweedewoningruil. In andere woorden: U bepaalt wat u betaalt.

Wij geloven in de meerwaarde die Tweedewoningruil biedt aan al onze leden, waarbij jullie net als ons kunnen genieten van mooie ruilvakanties. Denk daarbij ook aan het financiële voordeel, de algehele dienstverlening en uiteraard de mooie ruilvakanties die mogelijk worden gemaakt.

Nu aanmelden